середа, 28 вересня 2022 14:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія продовжить атакувати Україну і після псевдореферендумів – Пєсков

Росія продовжить атакувати Україну і після псевдореферендумів – Пєсков
Речник російського президента Дмитро Пєсков заявив, що РФ намагатиметься окупувати Донецьку область. Фото: eastnews.ua

У Кремлі заявили, що війна продовжиться й після проведення псевдореферендумів на окупованих територіях України.

Росіянам не вдалося захопити всю територію Донецької області. Про це сказав речник російського президента Дмитро Пєсков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українське МЗС звернулось до світу після псевдореферендумів на захоплених Росією територіях

"Як мінімум те, що я вам можу сказати з абсолютною точністю, що не всі території ДНР ще звільнено. Ми говоримо про територію, яка перебуває у межах 2014 року. Тому як мінімум потрібно звільнити всю територію ДНР", – заявив він російським ЗМІ.

Російський президент Володимир Путін не відмовляється від планів захопити Україну. Хоча шанси на досягнення цієї мети здаються дедалі примарнішими. Про це, посилаючись на близьких до Кремля чиновників, повідомляє Bloomberg.

Проведенням так званих референдумів на окупованих територіях Росія намагається відвернути увагу від недосягнення своїх цілей в Україні. Ознак того, що Росія має намір припинити війну найближчим часом, Пентагон не бачить. Про це на брифінгу заявив його речник, бригадний генерал Пет Райдер, пише "Радіо Свобода".

Зараз ви читаєте новину «Росія продовжить атакувати Україну і після псевдореферендумів – Пєсков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі