вівторок, 10 жовтня 2017 10:53

РНБО збирає засідання щодо Донбасу

РНБО збирає засідання щодо Донбасу
Фото: УНІАН

У вівторок, 10 жовтня, Рада національної безпеки та оборони збереться для доопрацювання законопроекту щодо реінтеграції Донбасу.

Про це сказав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука у коментарі "112 Україна".

"Сьогодні на 16:30 мене запросили в Радбез для подальшого обговорення законопроекту. Не розумію істерику, яку влаштували в залі Верховної Ради під час голосування. У нормальному режимі йде доопрацювання цього законопроекту.

Що стосується Криму, в одній зі статей уже є абзац, присвячений Криму. Я б радив бути дуже обережним, бо у нас є закон 2014 року щодо подій у Криму. Там визнаний факт анексії, законодавчо визнані всі норми поведінки, факти відносин між Україною та установами, які залишилися на території АР Крим. Треба бути обережними, щоб не було протиріч між цим законом і тим, що буде прийнятий у Верховній Раді після другого читання", - сказав Тука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ніякого затягування!" - БПП про розгляд закону щодо Донбасу

Верховна Рада 6 жовтня підтримала в першому читанні законопроект президента Петра Порошенка про реінтеграцію Донбасу, у якому Росія визнається державою-агресором.
Перед голосуванням між депутатами сталася бійка.

У другому читанні законопроект планують доповнити нормами про Крим.

Зараз ви читаєте новину «РНБО збирає засідання щодо Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі