вівторок, 17 грудня 2019 17:21

Ринок землі розглядатимуть на закритому комітеті, щоб не було провокаторів - "слуга народу"

Ринок землі розглядатимуть на закритому комітеті, щоб не було провокаторів - "слуга народу"
Минулого разу на засідання комітету прийшли "свободівці" і влаштували бійку.

Аграрний комітет Верховної Ради розглядатиме закон про ринок землі у закритому режимі. Про це заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія у вівторок.

Розгляд поправок планують показувати онлайн.

"Завтра комітет буде працювати. Люди висловлювались щодо того, чи робити це в закритому чи відкритому форматі. Більшість людей - у закритому форматі, але з прямою трансляцією. У закритому форматі для того, щоб обмежити доступ для тих, хто не має відношення до ринку землі", - сказав Арахамія, пише "РБК-Україна"

Він сказав, що на засідання не допустять провокаторів, які прагнуть його зриву. Натомість можуть акредитувати кілька телекамер, які можуть транслювати засідання для телеканалів.

"Не знаю, яка буде пропускна спроможність комітету. Вони групують ці правки: згідно зі статтею Регламенту можна однакові правки згрупувати. Бо дуже багато правок "слово в слово". Це просто, щоб зірвати розгляд законопроекту", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бійці в Раді побачили російський слід

11 грудня у Верховній Раді сталася бійка після засідання комітету з питань аграрної політики.

"Свободівці", які брали участь у бійці, заявили, що прийшли "захищати українську землю будь-якими способами".

Зараз ви читаєте новину «Ринок землі розглядатимуть на закритому комітеті, щоб не було провокаторів - "слуга народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі