пʼятниця, 09 вересня 2016 13:44

Ричкова прокоментувала свою мільйонну декларацію

Ричкова прокоментувала свою мільйонну декларацію
unian.ua

Вказані у декларації гроші депутат від БПП Тетяна Ричкова отримала з кредиту на квартиру, який їй "пробачив" банк.

Частину кредиту вдалося анулювати за програмою для учасників АТО.

Про це вона сказала у коментарі "Українській правді".

"У мене була кредитна квартира. Після того як я все продала і віддала в АТО, я не могла оплачувати кредит. Моїм поручителем був мій чоловік. Банк нараховував пеню, штрафи, потім подав на мене до суду. Вже після загибелі чоловіка, моїй свекрусі надіслали повістку на чоловіка до суду. Я звернулася в банк, де мені сказали, що є програма для атовців. Нею пройшли вже дуже багато людей. Банк запропонував мені оплатити частину, яку я можу, а решту вони мені пробачають", - розповіла вона.

За словами депутатки, після смерті її чоловіка в АТО вона отримала 609 тис. грн компенсації. Ці гроші віддала банку.

"Але в банку мені сказали, що вся сума, яку вони мені прощають, вважають моїм чистим доходом, і з неї я маю оплатити податок на прибуток. Таким чином сума, зазначена в декларації - це ті гроші, які мені пробачив банк", - заявила Ричкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді склали присягу 7 народних депутатів

Як відомо, народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Тетяна Ричкова за 2015 рік заробила 1,69 млн грн доходів. Це вказала у своїй декларації.

Тетяну Ричкову обрали до парламенту 17 липня на довиборах у Дніпрі. На кампанію витратила 3,3 млн грн. 3,25 млн грн до фонду внесли фізичні особи.

6 вересня вона склала присягу народного депутата. Наступного дня увійшла до фракції "Блоку Петра Порошенка".

Зараз ви читаєте новину «Ричкова прокоментувала свою мільйонну декларацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі