середа, 25 червня 2008 16:18

Рибаков подарує Хорошковському позолочені наручники

Рибаков подарує Хорошковському позолочені наручники
Народний депутат, голова міжфракційного депутатського об"єднання у ВР "Контрабанді - СТОП" Ігор Рибаков поздоровляє всіх митників з Днем Державної митної служби України і заявляє, що в день свята "деякі митники-корупціонери з Центрального апарату ДМСУ і областей отримають позолочені наручники за наймаштабнішу контрабанду і корупцію".

В ексклюзивному коментарі ЛІгабізнесІнформ Рибаков сказав: "Як голова міжфракційного депутатського об"єднання у ВР "Контрабанді - СТОП" я поздоровляю всіх працівників митної служби з їх професійним святом, але та "нечисть", яка своїми діями соромить і розвалює митні органи, отримає іменні позолочені наручники. Саме їх руками і діями розкрадається бюджет країни, а також організовуються кримінально-контрабандні схеми, і розмножується корупція ".

Окрім цього, нардеп наполягає на тому, щоб Віктор Ющенко замість того, щоб голові Держмитниці Валерію Хорошковському привласнювати звання держрадника Президента з питань Митної служби, "подумав би про те, що ДМСУ не перешкоджає заниженю митної вартості, а навпаки проводить митне оформлення за зниженою ціною".

"Якби митне оформлення проводилося за реальними цінами, то, пан Президент, негативне сальдо зовнішньої торгівлі було б ще втричі більше, ніж Держкомстат робить свої підрахунки. Це ще раз підтверджує те, що наше вітчизняне виробництво "на нулі", а ми вживаємо продукцію інших країн", - каже Рибаков.

Разом з тим, парламентарій заявляє, що 80% співробітників митних органів "професійні, відповідально і сумлінно виконують свою роботу, завдяки чому і тримається митна служба".

"Але останні 20% працюють на дискредитацію ДМСУ, сприяють мантабному контрабандному завезенню товарів, підвищенню корупції на митниці і, як наслідок, зниженню рівня економіки нашої країни і мільярдним недобором до бюджету", - підсумував екс-коаліціант, пообіцявши, що обов"язково доведе справу до логічного кінця і "допоможе "митникам-баригам" скористатися його подарунком".

Нагадаємо, сьогодні Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко, поздоровляючи перед початком засідання уряду керівника Держмитниці Валерія Хорошковського з Днем митної служби, заявила, що Україна набуває своїх кордонів, а надходження від Митниці за перше півріччя збільшилися удвічі порівняно з аналогічним періодом минулого року.

6 червня два депутати - Ігор Рибаков (БЮТ) і Юрій Бут (НУНС) - вийшли з складу коаліції демократичних сил, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Рибаков подарує Хорошковському позолочені наручники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі