понеділок, 23 грудня 2013 12:51

Рибак впевнений, що "зрілий реалізм" Януковича у Вільнюсі і Москві врятував країну від колапсу

Рибак впевнений, що "зрілий реалізм" Януковича у Вільнюсі і Москві врятував країну від колапсу
Володимир Рибак. Фото: obozrevatel.com

Україна поступово почала виходити з політичної кризи.

Про це заявив спікер Верховної Ради Володимир Рибак в статті для газети "Голос України", повідомляє офіційний сайт Партії регіонів.

"З наближенням Нового року намітилися перші ознаки поступового виходу України з грудневої політичної кризи", - зауважив спікер.

"У своєму інтерв'ю українським телеканалам президент Віктор Янукович оцінив відновлення роботи Верховної Ради як перше свідчення початку виходу з кризи", - зокрема, зазначив він.

Рибак переконаний, що на загальнонаціональному "круглому столі" за участю глави держави природа і причини евромайдана вже були детально і глибоко проаналізовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо Україна змінить курс на Європу, Росія жорстко забиратиме борг - Шувалов

Він зазначив, що бурхливі події грудня наочно показали країні і всьому світу, що приводом для потрясінь такого масштабу в Україні була обрана "далека від щоденних, насущних потреб населення віддалена геополітична стратегія держави, яка, до речі, не змінилася".

"Тільки політична воля і зрілий реалізм, продемонстровані президентом України Віктором Януковичем у Вільнюсі та Москві, врятували країну від неминучого економічного колапсу і подальших політичних землетрусів", - зазначив Рибак.

Зараз ви читаєте новину «Рибак впевнений, що "зрілий реалізм" Януковича у Вільнюсі і Москві врятував країну від колапсу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі