середа, 22 січня 2014 17:30

Результати тригодиних переговорів з владою опозиція оголосить на віче

Результати тригодиних переговорів з владою опозиція оголосить на віче
Фото: zn.ua

Лідери парламентських опозиційних фракцій оголосять результати переговорів, що тривали в Адміністрації президента на народному віче.

Про це вони сказали після того, як залишили адміністрацію, де більше трьох годин проходила їх зустріч з членами робочої групи з регулювання політичної кризи на чолі з секретарем РНБО Андрієм Клюєвим.

Лідер УДАРу Віталій Кличко та "Батьківщини" Арсеній Яценюк відмовилися спілкуватися з представниками ЗМІ, кинувши на ходу, що вся інформація буде оприлюднена на народному віче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загиблий Сергій Нігоян два місяці "служив" в загоні самооборони Майдану

"Ми зможемо це сказати на Народній раді", - сказав Кличко на ходу, покидаючи адміністрацію.

Сайт президента називає зустріч Януковича з лідерами опозиції "першим етапом переговорів". Також тут наводиться інформація про тих, хто брав у них участь:  Секретар Ради національної безпеки та оборони, керівник робочої групи Андрій Клюєв, Радник Президента України Андрій Портнов, Міністр юстиції Олена Лукаш, керівник фракції Політичної партії "УДАР" Віталій Кличко, керівник фракції "ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк, керівник фракції "ВО "Свобода" Олег Тягнибок. Ім'я президента не згадується.

 

Зараз ви читаєте новину «Результати тригодиних переговорів з владою опозиція оголосить на віче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

90

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі