понеділок, 12 грудня 2022 05:01

Резніков пояснив мету російських обстрілів

Резніков пояснив мету російських обстрілів
Міністр оборони України Олексій Резніков переконаний, що план окупантів провалиться. Фото: bbc.com

Росія продовжить завдавати ударів по енергетичній інфраструктурі України, бо розраховує на початок переговорів.

План окупантів провалиться. Про це сказав міністр оборони України Олексій Резніков під час брифінгу в Одесі, пише Укрінформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти накрили вогнем Україну: в зоні ураження десятки міст і сіл

"Вони (росіяни - ред.) на полі бою не можуть отримати перевагу і вони воюють з цивільним населенням. Їхня мета - занурити нас у темряву, в холод під час зимового періоду для того, щоб ми здалися, щоб у нас опустилися руки, щоб ми перестали тримати стрій і втратили нашу стійкість. І тоді, за їхнім задумом, ми, можливо, захочемо переговорів", - наголосив міністр.

Він переконаний, що план окупантів провалиться, бо ресурси ворога зменшуються, зокрема ракетні.

"Тому нам необхідно бути стійкими і ми переможемо. Потрібно вчитися економити, особливо в ці два основні місяці, які на нас чекають попереду, і вчитися виживати. Ми виживемо - це точно", - резюмував Резніков.

Окупанти обстрілюють цивільну інфраструктуру України та житлові будинки, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

Після восьми хвиль російських ракетних атак в Україні пошкоджені всі теплові та гідроелектростанції. Окрім того, різною мірою пошкоджено 40% обʼєктів високовольтної мережі.

Зараз ви читаєте новину «Резніков пояснив мету російських обстрілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі