середа, 24 серпня 2022 11:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Резиденцію Джонсона прикрасили синіми й жовтими квітами – британський прем'єр привітав українців

Резиденцію Джонсона прикрасили синіми й жовтими квітами – британський прем'єр привітав українців
На честь Дня Незалежності України резиденцію на Даунінг-стріт прикрасили в українських кольорах. Фото: twitter.com/10DowningStreet

Лідери провідних країн світу та міжнародних інституцій вітають Україну з Днем Незалежності.

До привітань українцям приєднався і прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон. Його звернення опубліковане у Twitter канцелярії британського прем'єра.

"Сполучене Королівство буде продовжувати підтримувати наших українських друзів - зараз і в майбутньому", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Процитував вірш Шевченка: генсек НАТО привітав українців з Днем Незалежності

Саму ж резиденцію Даунінг-стріт з нагоди Дня Незалежності України прикрасили соняшниками та синіми гортензіями.

Президент України Володимир Зеленський у своєму відеопривітанні 24 серпня також згадав Бориса Джонсона.

"Нам набагато більше зрозуміліший і ближчий Джонсон, який говорить по-англійськи, ніж вбивці, насильники і мародери, які все це робили по-російськи", - сказав Зеленський.

Протягом шести місяців Україна демонструє неймовірну єдність і рішучість, героїчно захищаючись від російської агресії. Про це у привітанні українцям з нагоди Дня Незалежності сказала пані посол США в Україні Бріджит Брінк.

Цьогорічний День Незалежності України припав на 182 день повномасштабної війни Росії проти нашої держави. Шість місяців нас намагаються знищити, але українці нині – це вільний народ незалежної України, сказав у відеопривітанні з Днем Незалежності президент України Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Резиденцію Джонсона прикрасили синіми й жовтими квітами – британський прем'єр привітав українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі