понеділок, 16 січня 2017 10:39

"Ревізору" Обами нагадали про плани Кремля

"Ревізору" Обами нагадали про плани Кремля
@APUkraine

Україна не є єдиним ворогом для Москви.

Про це заявив президент Петро Порошенко на зустрічі з віце-президентом США Джозефом Байденом.

Він повідомив, що під час переговорів розглянули питання агресії РФ.

"Цього року виповнюється 3 роки, як Росія розв'язала справжню війну проти нашої держави. Це війна, у якій вбиті 10 тисяч українців - цивільних і військових. Лише за останні 3 дні наших військових продовжували обстрілювати більш як 250 разів", - сказав Порошенко.

За словами глави держави, "всі, хто сповідує демократичні цінності, - вороги Кремля".

"Тому сьогодні захист України - захист цінностей вільного світу. Загрози залишаються. Росія прагне уникнути відповідальності. Аби компенсувати військові невдачі намагається дестабілізувати внутрішню ситуацію в Україні, спровокувати безлад. Прагне розколоти трансатлантичну й європейську єдність", - заявив президент.

Планам Кремля треба протидіяти, додав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися подробиці зустрічі Байдена з Гройсманом

"Насамперед шляхом запуску "дорожньої карти", імплементації Мінських домовленостей і продовження успішних внутрішніх реформ", - каже глава держави.

Санкції проти РФ мають діяти до відновлення територіальної цілісності України, винятково з Кримом, сказав Порошенко.

"Дуже розраховуємо на наступництво в нашій спільній роботі з боку нової адміністрації Сполучених Штатів", - зауважив він.

16 січня зранку віце-президент США Джо Байден прилетів до Києва. Це його останній візит в Україну як віце-президента США.
Зараз ви читаєте новину «"Ревізору" Обами нагадали про плани Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі