субота, 23 лютого 2019 12:51

Рейтинг Зеленського впав майже на 10%

Рейтинг Зеленського впав майже на 10%

Згідно з опитуванням КМІС, рейтинг шоумена Зеленського впав майже на 10%. Нагадаємо, що на початку лютого він становив 26,9%, а на даний момент опустився до 19%. Слід зазначити, що експерти пов'язують таке падіння симпатій до Володимира Зеленського зі скандалом щодо його спроб приховати бізнес у Росії, який потім викрили журналісти, впіймавши Зеленського на брехні.

За словами політичного експерта Сергія Проскурко, кандидат у президенти України, який має щонайменше чотири діючих кінокомпанії в країні-агресорі та ще й намагався приховати цей факт, обманюючи всіх українців, прогнозовано викликав обурення у великої частини населення нашої держави.

"Коли я чую, що хтось хоче голосувати за Зеленського – мені просто вивертає обурення і здивування від такого маразму. Відразу в голову приходить мудрість про те, що в кожній країні люди заслуговують своїх правителів. Якщо у нас настільки дурні люди, що готові голосувати за клоуна головного олігарха, то, напевно, вони заслуговують на те, щоб цей олігарх їх потім пограбував", – заявив експерт.

Його колега, політолог Андрій Золотарьов, також висловив скептичність стосовно міцності позицій комедіанта, зазначивши, що Зеленський активізував навколо себе протестний електорат, велика частина якого, швидше за все, проігнорує наступні вибори.

"Відмова Вакарчука зіграла на руку Зеленському. Це електорат "проти всіх", але у нього, до речі, мала мобілізованість. Підтримують шоуменів багато, але ось приходити і голосувати за них готові лише 32 відсотки. Чого не скажеш про, наприклад, мобілізований електорат інших політиків", – додав Андрій Золотарьов.

Крім того, експерти припускають, що падіння рейтингу Володимира Зеленського також може бути пов'язане із фактами змови комедіанта з олігархом Ігорем Коломойським. Нещодавно журналісти дізналися, що власник медіагруппи 1+1 не лише надавав Зеленському ефірний час на своїх телеканалах, але й дав йому своїх власних охоронців. Що ще раз дало привід говорити про змову Коломойського і Зеленського.

Нагадаємо, що в Україні Коломойського звинувачують у виведенні з ПриватБанку майже 5 млрд доларів, які фактично були вкрадені у кожного українця.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг Зеленського впав майже на 10%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі