середа, 13 квітня 2011 12:21

"Регіонали" кажуть, що в Україні готується лівійський сценарій

"Регіонали" кажуть, що в Україні готується лівійський сценарій

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов стверджує, що іноземний інвестор виділив гроші на підготовку в Україні проектів подібних до подій у Північній Африці.

Про це він заявив під час прес-конференції на телеканалі "Лот".

"Сьогодні світ інформаційно сильно забезпечений, і можна тільки за допомогою інтернету "розігнати" будь-яку інформацію. У мене навіть є дані, що і Сорос виділив певні кошти для того, щоб підготувати у нас в Україні певну групу молодих хлопців, які могли б за варіантом північної Африки запускати будь-які проекти, які є. Це є і це готується", - заявив Єфремов.

За словами "регіонала", світ вступає у нехороший час.

"Ви знаєте, що мене більше турбує... Якщо ми почали жити в періоді керованого хаосу, то це погано. Якщо це свідомі дії для того, щоб провокувати в певних державах нестабільність, і це робиться іншими державами свідомо, і це політика на найближчий час, то ми вступаємо тоді в нехороший час, в який будемо жити", - додав він.

"Я все-таки сподіваюся, що у нас достатньо буде розуму проаналізувати ситуацію, яка відбувається навколо нас, і не допустити того, щоб це сталося на нашій землі", - зазначив Єфремов.

На його думку, головний захист українців від впливу ззовні - це повага до своєї держави.

"Якщо у нас не буде поваги людей до нашої держави, то можна буде на нас проводити будь-які експерименти. Якщо ми не зрозуміємо те, що нам потрібно ставитися з повагою один до одного ... вибирати тих керівників, яких ми хочемо вибирати, і до них також з повагою ставитися ..., тоді нічого у нас не вийде. Тоді у нас можуть бути які завгодно - помаранчеві, фіалкові, бузкові революції і все інше", - підкреслив депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" кажуть, що в Україні готується лівійський сценарій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі