понеділок, 10 червня 2013 15:54

"Регіонала відмазують від убивства" – черкаська опозиція

"Регіонала відмазують від убивства" – черкаська опозиція
Фото: kiev-advokat.at.ua

Черкаська опозиція стурбована мовчанкою влади довкола дорожньо-транспортної пригоди, в яку потрапив високопосадовий чиновник. Вадима Березу – директора департаменту суспільно-політичних питань та регіональної політики Черкаської ОДА опозиціонери підозрюють у тому, що 2 червня він збив жінку на пішохідному переході в обласному центрі. Від отриманих травм 32-річна Лариса Ткаченко – працівниця центру медичної статистики померла на місці.

"Депутат Верховної ради від партії "Свобода" Юрій Сиротюк надіслав запит на ім'я генерального прокурора Пшонки з проханням максимально прозоро розслідувати цей інцидент, – заявив на прес-конференції голова обласного осередку "Свободи" Юрій Ботнар. – Однак ми дуже сумніваємося, що влада "здасть" організатора  численних нападів і провокацій у місті".

За словами переможця виборів у 194 окрузі Миколи Булатецького Береза безпосередньо керував молодиками спортивної зовнішності, які минулого року  громили наметове містечко захисників української мови в Черкасах. Також чиновник керував нападом молодиків на Булатецького перед приміщенням окружної виборчої комісії у жовні минулого року.

Вадим Береза є заступником голови обласної організації партії регіонів. Раніше він очолював управління сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

 

Зараз ви читаєте новину «"Регіонала відмазують від убивства" – черкаська опозиція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі