четвер, 09 лютого 2012 13:21

"Регіонал" про Саламатіна: "З таким би я пішов у розвідку"

"Регіонал" про Саламатіна: "З таким би я пішов у розвідку"

У Партії регіонів уважають новопризначеного міністра оборони Дмитра Саламатіна гідною кандидатурою на цю посаду.

Про це, зокрема, в ефірі 5 каналу сказав народний депутат від ПР Валерій Бондик.

"Я бачу логіку (у рішенні президента). Я особисто знаю Дмитра Саламатіна. Це дійсно порядна і надійна людина. З таким би я пішов у розвідку. Бо дійсно людина пройшла такий шлях: він працював і в шахті гірничим робочим, він і був у лавах радянської армії, він відслужив строкову службу. Деякі в парламенті, які зараз дають коментарі, навіть не знають, що таке армія і з якого боку підходити, а Дмитро Альбертович пройшов цю школу", - наголосив він.

Нардеп також додав, що Саламатін пройшов і школу парламентаризму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович дав посаду Саламатіну за бикуватість і психованість - Ляшко

Коментуючи те, що свого часу Саламатін брав участь у сутичці у Верховній Раді, під час якої постраждали кілька опозиціонерів, Бондик наголосив: це лише окремий епізод. Він мав виправдальну мету - розблокування роботи парламенту.

"Коли людина робить добрі справи, коли вона жертвує, займається меценатством - про це не кажуть у пресі. В житті може бути всяке", - підкреслив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саламатін не має уявлення про сферу, за яку тепер відповідає - Гриценко

"Регіонал" також переконаний, що Саламатін як ніхто інший підходить на посаду міністра оборони.

"А який зараз потрібен міністр? Коли армія реформується, коли дійсно потрібно зберігати спокій і у військах. Якщо людина приходить з "Укроборонпрому", якщо він знає, що наша власна національна армія повинна бути захищена, повинна мати зброю відповідну... Він (Саламатін) вже має певний досвід на попередній посаді. І дійсно я вважаю, що ці контракти про поставку танків до Пакистану, до Індії (можу помилитися) ще деяких країн – це дійсно людина, яка дбає про національну армію", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" про Саламатіна: "З таким би я пішов у розвідку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі