четвер, 04 березня 2021 19:30

Разумков холодний. Люди за нього не проголосують

Разумков холодний. Люди за нього не проголосують
Разумков займає посаду спікера парламенту з серпня 2019-го. Фото: Сергій Ковальчук

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков може зібрати політичну команду. Але на чолі з ним партія не виграє.

Таку думку в інтерв'ю журналу "Країна" висловив журналіст і політичний оглядач Леонід Швець.

"Дмитро Разумков зліплений не з лідерського тіста. Це людина другого-третього плану. Іноді в чомусь корисна, може знаходити компроміси. Така у команді потрібна. Зеленський – гарячий, із харизмою. А Разумков холодний. Не може вести за собою. Може створити проєкт, у якому братиме участь як один із засновників. До цього йде. У нас страшенний дефіцит людей із клепкою в голові. Він збере команду. Це може бути партія, у якій буде сірим кардиналом. Але фронтменом має бути інший, інакше люди не проголосують. Разумков – політичний функціонер, а не лідер", - зазначив Швець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не маємо політичної еліти" - депутати йдуть у парламент представляти олігархів

На питання, хто міг би бути перспективним і сучасним, оглядач відповів: "Зараз його нема. Усі – або збиті льотчики, або хлопці з незрозумілими амбіціями".

"Зараз є високий суспільний запит на нове. Прийдуть і з боку націонал-патріотичних демократичних сил, і з боку умовної вже не проросійської, але "русской" партії України. Це говорить про те, що в Україні страшний дефіцит лідерів. Люди шукають їх всюди. Згадайте, як говорили про Олега Сенцова", - додав Швець.

Дмитро Разумков займає посаду спікера парламенту з серпня 2019-го. За даними опитування КМІС, йому довіряють 26,6% українців. Не довіряють - 28,6%.

Інтерв'ю Леоніда Швеця шукайте в журналі "Країна" від 4 березня.

Зараз ви читаєте новину «Разумков холодний. Люди за нього не проголосують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі