четвер, 31 липня 2008 11:11

Рада розпочала розгляд президентського законопроекту

Законопроект у парламенті представляє перший заступник керівника Секретаріату Президента Олександр Шлапак.

"Я хочу нагадати, відповідно до рішення Конституційного Суду, якщо Президент вносить законопроект, то на будь-якому етапі його підготовки його розглядають як першочерговий", - сказав голова Верховної Ради Арсеній Яценюк у відповідь на вигуки деяких депутатів із залу.

Як повідомлялося, у внесеному Президентом законопроекті пропонується збільшити витрати держбюджету на 4 млрд. 392 млн. грн., зокрема за загальним фондом – на 3 млрд. 636 млн. грн., за спеціальним фондом – 755 млн. грн. для ліквідації наслідків стихійного лиха на об`єктах дорожнього господарства. 3 млрд. 636 млн. грн. додаткових доходів держбюджету має бути передбачено за рахунок тих надходжень, які вже сьогодні є в бюджеті від його перевиконання (на 1 липня ця сума становила 9 млрд. грн.).

Відповідно до законопроекту, поданого главою держави, 3 млрд. 90 млн. додаткових витрат має бути спрямовано на окрему цільову програму та цільові субвенції обласним бюджетам потерпілих регіонів, 200 млн. грн. – на збільшення резервного фонду, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Рада розпочала розгляд президентського законопроекту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі