понеділок, 12 травня 2008 14:29

Рада коаліції вимагає аудієнції у Ющенка. Прийдуть вночі

Рада коаліції ініціює зустріч з Президентом України та прем"єр-міністром України.

Про це сказав в інтерв"ю журналістам народний депутат України Андрій Шкіль (фракція БЮТ).

За його словами, така зустріч мала би відбутися "або сьогодні увечері, або вночі". За його словами, дана зустріч дозволила б "зняти питання, які нуртують у суспільстві". Він вважає, що це також дало би змогу зняти ряд питань, які існують щодо роботи парламенту і в такому випадку "завтра без жодних проблем відбувся б виступ Президента у парламенті".

Шкіль від себе пропонує, щоб відбулася також зустріч Президента України Віктора Ющенка з усім складом коаліції. Він зазначив, що зустріч прем`єр-міністра України із всіма членами коаліції вже відбулася.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи блокуватиме фракція БЮТ трибуну, у разі, якщо завтра не розглядатиметься питання щодо зміни керівництва Фонду держмайна України, Шкіль відповів, що блокування трибуни - це "прерогатива опозиції".

У той же час, він зазначив, що в разі, якщо питання не буде розглянуте, фракція БЮТ "буде реагувати відповідно". При цьому він не уточнив, про які заходи з боку БЮТ йде мова, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Рада коаліції вимагає аудієнції у Ющенка. Прийдуть вночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі