середа, 08 травня 2013 11:11

"Робота в комітетах": підкачаний і неголений Яценюк засмагає на Мертвому морі

Автор: Фото: facebook.com/arseniy.yatzenyuk
 

Згідно з календарним планом роботи Верховної Ради України, 7 і 8 травня депутати повинні працювати в комітетах, комісіях і депутатських фракціях. Однак у графіку роботи парламентських комітетів Верховної Ради, де зазвичай публікується повістка засідань, інформація про будь-яку діяльність депутатів у комітетах 7 і 8 травня відсутня. Про це повідомили в прес-службі Громадянської мережі "ОПОРА".

Це не вперше депутати порушують план роботи Верховної Ради. Минулого місяця, в період з 22 по 26 квітня, засідання провели тільки 3 з 29 комітетів Верховної Ради.

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк на своїй сторінці в Facebook опублікував фото з родиною з відпочинку на Мертвому морі. Він зупинився у фешенебельному п'ятизірковому готелі "Готель Royal Rimonim Dead Sea", пише сайт hrabro.com. Вартість номера в готелі у святкові травневі дні становить близько $300 на добу. Яценюк відпочиває з дружиною і двома дочками.

Зараз ви читаєте новину «"Робота в комітетах": підкачаний і неголений Яценюк засмагає на Мертвому морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

76

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі