середа, 18 червня 2008 08:32

"Жоден закон про ринок землі не буде прийнятий"

Голова Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики й земельних відносин Микола Присяжнюк вважає, що жоден законопроект про ринок землі не буде прийнятий у першому читанні.

Про це він заявив у коментарі журналістам.

"Аналізуючи ситуацію сьогодні на засіданні Комітету, думаю, що жоден законопроект не буде прийнятий у першому читанні, тому що ми розуміємо, наскільки важливе втілення ринку землі. І ми бачимо, наскільки сьогодні виконавча влада в особі комітету земельних ресурсів не готова до того, щоб цей закон адаптувати до життя", - сказав Присяжнюк.

На його думку, "Кабмін наполягатиме на тому, щоб їхній законопроект розглядався, а маючи співавторів від усіх фракцій в іншому законопроекті, ми бачимо, що жоден законопроект не набере більшості голосів".

"Я думаю, що сьогоднішнє засідання – старт, щоб із 2009 року закон запрацював. Я думаю, що після канікул його розглядатимуть і трохи політичні пристрасті вляжуться, й ті, хто розробляли законопроекти, доопрацюють їх. І наше завдання (хоча це не властиве комітету, але ми взяли на себе) - акумулювати всі зауваження й пропозиції та винести на друге читання", - сказав голова аграрного комітету, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Жоден закон про ринок землі не буде прийнятий"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі