четвер, 29 травня 2008 12:22

"Злив" НУНС і місцевої організації ПР на виборах у Києві свідчить про змову між Ющенком і Ахметовим

Експерти Агентства моделювання ситуацій вказують на зближення політичних позицій Президента Віктора Ющенка й керівництва Партії регіонів.

Про це сказано в повідомленні АМС.

"Всі останні події підтверджують тезу про те, що оточення Президента остаточно вирішило змінити електоральне поле Віктора Ющенка", - вважає замдиректора агентства Олексій Голобуцький.

Він також зазначив, що в контексті київських виборів ставлення Президента й керівництва ПР до місцевих організацій своїх политсил свідчить про певну політичну співпрацю.

"Відвертий "злив" на київських виборах НУНС і місцевої організації Партії регіонів свідчить про наявність певної політичної змови між Ющенком й оточенням Ріната Ахметова", - заявляє Голобуцький.

На його думку, ні Ющенку, ні "регионалам" у Києві не потрібні сильні організації НУНС і ПР, а потрібен майданчик для розкручування президентського мега-блоку "Єдиний Центр".

Представники Блоку Юлії Тимошенко заявляють про плани Секретаріату Президента розвалити нинішню коаліцію БЮТ-НУНС у Верховній Раді й створити так звану "широку" коаліцію НУНС із ПР, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Злив" НУНС і місцевої організації ПР на виборах у Києві свідчить про змову між Ющенком і Ахметовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі