четвер, 15 листопада 2007 11:46

"Всю Україну намагаються підкорити націоналістичній ідеології Галичини" (ВІДЕО)

"Всю Україну намагаються підкорити націоналістичній ідеології Галичини" (ВІДЕО)

Голова Луганської обласної ради Валерій Голенко заявив, що всю Україну намагаються підкорити ідеології Галичини, тобто ідеології націоналізму.


28 листопада 2004 року у місті Сєверодонецьку Луганської області відбувся з"їзд депутатів та державних службовців різних рівнів східних, південних та деяких інших областей України. На цьому зібранні у виступах керівників державних адміністрацій, голів обласних рад Донецької, Луганської, Харківської, Одеської та інших областей, народних депутатів України лунали заклики щодо порушення суверенітету, територіальної цілісності України, її розколу та утворення окремих територіальних об"єднань.

Голенко повідомив, що другий з"їзд депутатів усіх рівнів, на який запропоновано винести гуманітарні та мовні питання, орієнтовно, відбудеться у січні-лютому наступного року у Сєверодонецьку.

За матеріалами Цензор.net, "5 канал", "Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «"Всю Україну намагаються підкорити націоналістичній ідеології Галичини" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі