понеділок, 05 листопада 2007 14:03

"Всередині НУ-НС тривають інтриги"

Президент Центру соціальних досліджень "Софія" Андрій Єрмолаєв вважає збір підписів про формування "помаранчевої" коаліції справою безглуздою і такою, що більш нагадує якийсь політичний садомазохізм.

Політолог зазначив, що з формальної точки зору підписи необхідні при створенні помаранчевої коаліції, зараз же вона не формується. За його словами, те, що відбувається між БЮТ і НУ-НС – це формування політичного союзу поза парламентом.

"Найсмішніше – це пояснення, чому не вистачає декількох голосів. Низка високопоставлених чиновників стверджую, що вони не ставлять підписи тому, що ще не вирішили, чи бути їм депутатами, чи ж залишатися на своїх посадах. Але це і є найсмішнішим, тому що ніщо їм не заважає своїми підписами підтвердити участь у політичному союзі. Коли справа дійде до фракцій, можна буде визначатися, бути депутатом чи не бути. Тому відсутність їх підписів насправді свідчить про якісь внутрішні інтриги, які відбуваються в НУ-НС", - сказав Єрмолаєв.

Політолог підкреслив, що на цьому етапі превалює дві проблеми. Перша полягає у взаєминах БЮТ і НУ-НС, а друга – в дискусіях усередині "Нашої України". Єрмолаєв заявив, що ніхто не заважає коаліціантам створити демократичну коаліцію, окрім їх самих, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «"Всередині НУ-НС тривають інтриги"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі