четвер, 17 липня 2008 19:26

"Ющенко може раком ставити регіоналів"

У разі створення широкої коаліції, Партія регіонів прийме пронатівську позицію президента України Віктора Ющенка. Так вважає народний депутат, комуніст Леонід Грач.

"Це і є головна зрадницька умова "Регіонів". Вони вже зрадили. Ющенко може з ними робити, що хоче: хоч і, прошу вибачення, раком їх ставити в політичному сенсі", - заявив в інтерв"ю "Фразі" політик.

На аргумент кореспондента інтернет-видання про те, що в існуючому проекті нової Конституції, авторство якого приписують так званій групі Колесникова, передбачається закріпити нейтральний, позаблоковий статус України, Леонід Грач відповів: "По-перше, я думаю, що якщо дати Колесникову можливість сісти і написати слово Конституція, він його без помилок не напише. Ось такий він "ділок" в політиці.

А по-друге, цей проект - чистісінька спекуляція і профанація. Нагадую, що Партія регіонів говорила в минулому скликанні. Тоді я вніс проект змін в Конституцію (зокрема, в статтю десяту), що передбачає надання російській мові статусу державної. Тоді регіонали відмовилися голосувати за ці зміни, мотивуючи це тим, що у коаліції немає необхідних 300 голосів. Ось, мовляв, коли 300 голосів набереться, тоді і проголосуємо.

Я ось і хочу запитати сьогодні у "Регіонів" - де ж вони візьмуть триста голосів для свого проекту? Ющенко із залишками "Нашої України" на позаблоковість не піде, Тимошенко - тим більше (вона перед американцями, що називається, просто стелеться).

Тому проект Конституції від Партії регіонів - це чистісінької води провокація. Так, проект вони внесли, а як цей проект "винесуть" - ногами або головою вперед, Регіонам не важливо. Це чергове загравання з виборцями, не більш того".

Як повідомлялося, народний депутат України Микола Кравченко (КПУ) переконаний, що Партія регіонів не протестує проти учень НАТО, що проходять в Україні, через свою "класову суть", повідомляє Кореспондент, Фраза.

Зараз ви читаєте новину «"Ющенко може раком ставити регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі