вівторок, 07 жовтня 2008 11:56

"Ющенко хоче прибрати Тимошенко і сам керувати країною" - Семинога

Президент Віктор Ющенко хоче провести дострокові вибори, щоб прибрати прем"єрку Юлію Тимошенко. Про це заявив БЮТівець Анатолій Семинога.

"Для Ющенка є резон провести дострокові вибори. Він сьогодні непопулярний у державі. Він розуміє, що у нього перспектив бути обраним демократичним шляхом на другий термін ніяких немає. Він зацікавлений, щоб спаралізувати ситуацію в Україні. Можливо, довести її до якого абсурду, щоб можна було ввести президентське правління. Для того, щоб або вибори не відбулися, або їх якось відтягти, або, щоб вони відбулися у якомусь закритому режимі, де люди не зможуть провести нормальну агітацію", - каже Семинога.

Також Семинога говорить, що Ющенко зацікавлений прибрати своїх конкурентів на майбутніх Президентських виборах.

"Його (Ющенка) не цікавить сама Верховна рада. Для нього задача номер один - прибрати Прем"єрку Тимошенко. Він не може це зробити ніяким іншим чином, як провести вибори і сформувати якусь нову коаліцію не під прем"єра Тимошенко".

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «"Ющенко хоче прибрати Тимошенко і сам керувати країною" - Семинога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі