понеділок, 28 січня 2008 11:24

"У блокуванні Ради є дуже багато зацікавлених за межами парламенту"

Народний депутат від Блоку Литвина Олег Зарубінський поділився своїм баченням того, як повернути роботу парламенту в конструктивне русло.

"Потрібно пристати на пропозицію Блоку Литвина. Потрібно конструктивно працювати. Якщо питання полягає тільки навколо НАТО, то потрібно прийняти ухвалу, запропоновану Володимиром Литвином, яка складається з однієї пропозиції. Там сказано, що вступ в НАТО можливий тільки після відповідного рішення всеукраїнського референдуму. Це заспокоїть і громадян, і політиків. І навколо цього не треба буде ламатиме списа", - сказав він.

Політик також припустив, що в бездіяльності Верховної Ради на сьогоднішній день, "дуже багато хто зацікавлений за межами парламенту".

"Давайте відверто скажемо, що в п"ятницю, 25 січня, коли були чергові блокування трибуни ВР, то не було 226 депутатів від коаліції! Не було живих, реальних, не було! Це підтвердив, до речі, і сам Арсеній Яценюк. А відповідно до Конституції, всі рішення, прийняті таким чином, є нелегітимними. І я не думаю, що тільки члени коаліції зацікавлені в блокуванні роботи парламенту. Я думаю, що зацікавлені і представники інших гілок влади".

На уточнююче запитання, чи має він на увазі Секретаріат Президента, політик відповів так: "Я сказав те, що сказав", пише Цензор.нет.


Зараз ви читаєте новину «"У блокуванні Ради є дуже багато зацікавлених за межами парламенту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі