понеділок, 19 травня 2008 16:07

"Тимошенко сьогодні притиснута до стінки"

Або Президент Ющенко знайде мирний вихід з кризи демократичних сил, а заразом і прибере Балогу, або переможе сильніший. Про це в інтерв"ю Главреду сказав Юрій Луценко.

"Ще можна закрити цей "ящик Пандори", який знову ж таки відкрив Балога, коли придумав нову Конституцію, не маючи для її ухвалення трьохсот голосів у Верховній Раді, і йдучи на авантюру ухвалення Конституції без парламенту", - заявив Луценко.

"Конституція від Тимошенко - це конституція жіночих образ"

"Юлія Володимирівна (Тимошенко) сьогодні притиснута до стінки абсолютно безсоромним саботажем під керівництвом Віктора Івановича (Балоги), скористалася таким випадком - вона написала Конституцію. Я її недавно читав, - також сказав політик. - Я б сказав, що місцями це - конституція жіночих образ".

"Якщо терміново не розрядити кризу в коаліції неминучим стане шлях змін в Конституцію. Юлія Володимирівна зробить це і в результаті переможе. Хоче цього Балога або не хоче. Навіть більше скажу: хоче цього Ющенко, чи не хоче, так станеться, інших варіантів просто немає, - також відзначив Юрій Луценко. - Або Президент проявить державницьку волю і знайде мирний вихід з цього зіткнення двох нібито демократичних побратимів, або сильніший переможе. А сильнішим на сьогодні є Блок Юлії Тимошенко - це очевидно".

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко сьогодні притиснута до стінки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі