середа, 05 листопада 2008 14:05

"Тимошенко радикально перемінить акценти комунікації із групами впливу в ПР" - Бала

Експерти Агентства моделювання ситуацій вважають, що зростання політичної апатії виборців посилює позиції прем"єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це сказано в коментарі АМС.

"Виборець Ющенка і Януковича не готовий у масовому порядку йти на вибори. Тоді як виборець Тимошенко й БЮТ сьогодні максимально дисциплінований і мотивований і готовий прийняти найактивнішу участь у виборчій кампанії", - вважає директор агентства Віталій Бала.

На думку експерта, внаслідок політичної й економічної криз виборці, які підтримують Президента Віктора Ющенка, і прихильники Партії регіонів втрачають політичну активність.

"Він (виборець) не розуміє, що відбувається угорі і не сприймає невиразні меседжі, що посилаються йому. Все це призводить до втрати мотивації й політичної апатії", - затверджує Бала.

Директор АМС прогнозує, що поки ця тенденція не зміниться ні Ющенко, ні ПР не будуть педалювати поновлення виборного процесу.

"Сьогодні ролі помінялися. Соціологія показує, що у разі перевиборів Тимошенко може не тільки зміцнити свої позиції, але й радикально перемінити акценти в комунікації як із Президентом, так і із групами впливу усередині ПР", - резюмував він.

9 жовтня Ющенко розпустив парламент і призначив позачергові вибори Ради на 7 грудня.

20 жовтня він призупинив цей указ.

Ющенко має намір визначити дату проведення позачергових виборів Ради після виділення парламентом необхідного фінансування на їхнє проведення, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко радикально перемінить акценти комунікації із групами впливу в ПР" - Бала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі