середа, 06 жовтня 2010 09:16

"Сьогодні останній день опозиції" - Шкіль

"Сьогодні останній день опозиції" - Шкіль
Фракції БЮТ та НУНС у середу планують скористатися останнім "днем опозиції" у парламенті.

Про це радіо "Свобода" заявив "бютівець"Андрій Шкіль.

За його словами, в парламенті вже напрацьовано новий регламент

"Це буде останній день опозиції. На четвер вже поставили на голосування по новому регламенту, який позбавить опозицію права на будь-які дії у парламенті", - зазначив депутат

"Ми скористаємося цією середою і першим питанням має стояти питання щодо утворення тимчасової слідчої комісії депутатської, яка буде розслідувати події, які ми називаємо протиконституційним заколотом, що мали місце у Конституційному Суді", - додав він.

Водночас, депутат зауважив, що регламент депутатам ще не роздали, тому він не виключив, що документ буде ухвалено лише наступного тижня.

У свою чергу, депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов запевнив, що доти, доки не буде ухвалено новий регламент, робота парламенту відбуватиметься за старими правилами.

Водночас, він висловив сумнів щодо можливості створення тимчасової слідчої комісії з питання скасування політреформи 2004 року.

"Ми дамо їм у середу провести день опозиції. Нехай вони там почудять трішки. А потім внесемо зміни до регламенту, згідно з Конституцією, а там вже нема коаліції. Там вже будуть зовсім нові правила гри", - сказав Чечетов.

Водночас, він нагадав, що для старту роботи ТСК необхідно, щоб кожна фракція надіслала до її складу своїх представників.

Зараз ви читаєте новину «"Сьогодні останній день опозиції" - Шкіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі