вівторок, 23 лютого 2010 18:15

"Секретаріат Януковича очолить Льовочкін" - Видрін

"Секретаріат Януковича очолить Льовочкін" - Видрін
Політолог Дмитро Видрін розповів кореспонденту Gazeta.ua свою точку зору на ситуацію, яка складеться в Секретаріаті Президента після відставки апарату Віктора Ющенка.

Він вважає, що адміністратором голови держави прогнозовано стане Сергій Льовочкін.

"Думаю, що Секретаріат очолить Сергій Льовочкін. Він уже з"являвся на Банковій (за перебування Леоніда Кучми президентом був його першим помічником). Це молода генерація, яка пройшла випробування бізнесом",- вважає Видрін.

Чуткам, які сватали на цю посаду Олександра Лавриновича, не вірить.

"Лавриновичу ця посада не потрібна. Він непоганий юрист, але навряд чи йому захочеться займатися ДУСею, маєтками чи землею в Криму. Він, якщо можна так сказати, романтично юридична людина і навряд від цього, пробачте, ловитиме кайф", - вважає експерт.

Видрін впевнений, що нового голову Секретаріату представлять вже наступного тижня.

"Ганна Герман більше тяжіє до журналістики, їй це цікавіше, ніж бути завгоспом. Скоріш за все Ганна Миколаївна стане головним радником по зв"язкам зі ЗМІ президента Януковича. В Партії регіонів звикли робити все швидко, тому думаю наприкінці тижня ми вже знатимемо, хто очолить Секретаріат президента", - підсумовує політолог.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що глава Секретаріату президента України Віра Ульянченко подала заяву про відставку зі своєї посади разом зі своїми заступниками.

Зараз ви читаєте новину «"Секретаріат Януковича очолить Льовочкін" - Видрін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі