вівторок, 01 липня 2008 12:59

"Розв"язка відбудеться під кінець осені. Хтось піде у відставку" - Бондаренко

Не дивлячись на прагнення Президента Ющенка до розширення своїх повноважень, "Кабмін по осені рахують", стверджує експерт Інституту ім. Горшеніна Костянтин Бондаренко.

"Віктор Ющенко хоче розширення своїх повноважень. Він за своєю натурою є колекціонером, тому збирає повноваження.

"Ющенко - збирає повноваження, щоб ними милуватися"

Президент не знає, для чого вони йому потрібні. Умовно кажучи, в трипільську вазу квіти не поставиш, нею можна тільки милуватися. Так само і Ющенко - збирає повноваження, щоб ними милуватися. Але, на жаль, він ними не користується, - говорить в коментарі "Столичним новинам" Бондаренко. - Гадаю, що розв"язка відбудеться глибокою осінню, ближче до Нового року. Хтось піде у відставку. Кабмін по осені рахують".

В той же час, за словами експерта, відставка уряду не зможе стабілізувати соціально-економічну ситуацію: "Відправка Кабміну у відставку означає, що на декілька місяців економіка буде позбавлена хоч би видимості контролю. У всіх членів уряду з"явиться приставка "в. о.", фактично вони ні за що не відповідатимуть".

Зараз ви читаєте новину «"Розв"язка відбудеться під кінець осені. Хтось піде у відставку" - Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі