пʼятниця, 14 вересня 2007 19:38

"Регіони" звинуватили Тимошенко у брехні

Партія регіонів закликає лідера БЮТ Юлію Тимошенко прийти на засідання Верховної Ради 5-го скликання і проголосувати за соціальні ініціативи партії, закладені в проекті держбюджету-2008.

Про це мовиться в заяві Партії регіонів з приводу виступу Тимошенко 13 вересня в ефірі телеканалу "1+1".

Партія регіонів спростовує заяву Тимошенко про те, що партія не врахувала свої передвиборні обіцянки при розробці проекту держбюджету-2008, і пропонує Тимошенко особисто переконатися в цьому на засіданні Ради.

У заяві підкреслюється, що "абсолютно всі програмні положення Партії регіонів зафіксовані в проекті Закону України "Про Державний бюджет України на 2008 рік".

"Партія регіонів запрошує БЮТ і особисто Юлію Володимирівну прийти на засідання Верховної Ради, самій переконатися в передбачених соціальних виплатах українським громадянам і проголосувати за соціальні ініціативи Партії регіонів", - підкреслюється в заяві ПР.

"Постійне використання в своїх виступах брехливих і провокаційних заяв Тимошенко свідчить про істерику в штабі БЮТ, викликаною різким падінням довіри виборців до цієї політичної сили. Вони бояться результатів виборів народних депутатів України 30 вересня 2007 року", - мовиться в заяві.

"Партія регіонів заявляє, що екс-прем"єр-міністр, а нині - так звана опозиціонерка Юлія Тимошенко в змінах до бюджету 2005 року (Закон N 2505-IV від 25.05.2005 р.) істотно скоротила соціальні витрати, в 10 разів зменшила передбачену законом допомогу ветеранам війни до 9 травня 2006 року", - наголошується в заяві, передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" звинуватили Тимошенко у брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі