пʼятниця, 21 грудня 2007 08:25

"Регіони" вимагають негайно прийняти "їхній" держбюджет-2008

Партія регіонів вимагає негайного прийняття Верховною Радою закону про Державний бюджет на 2008 рік. Про це повідомила прес-служба партії.

"Партія регіонів вимагає негайно прийняти закон про бюджет України", - сказано в заяві ПР.

ПР нагадує, що уряд на чолі з її лідером Віктором Януковичем подав на розгляд парламенту проект бюджету ще у вересні, але закон так дотепер і не прийнятий.

"Якщо новопризначений уряд має інший проект закону про бюджет і не проштампував його грифом таємності, Партія регіонів вимагає його оприлюднення із метою попереднього обговорення на законодавчому й експертному рівнях", - сказано в заяві.

ПР заявляє, що готова докласти максимум зусиль для того, щоб бюджет був прийнятий до 2008 року.

"Партія регіонів виступає за те, щоб цей закон був направлений на захист соціальних інтересів працівників бюджетних сфер економіки, багатодітних сімей, пенсіонерів й інвалідів і давав економічні перспективи представникам приватного бізнесу", - заявляють представники партії.

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк вважає своєю пріоритетною метою в парламенті прийняття державного бюджету на 2008 рік.

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко вважає основним завданням свого Кабінету Міністрів забезпечення прийняття державного бюджету на 2008 рік і забезпечення енергетичного балансу країни.

Раніше лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко обіцяла до 25 грудня сформувати новий проект держбюджету-2008 й до кінця року забезпечити його прийняття Радою.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" вимагають негайно прийняти "їхній" держбюджет-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі