понеділок, 17 травня 2010 08:59

"Регіони": Тимошенко боїться відповідальності

"Регіони": Тимошенко боїться відповідальності

Партія регіонів відповіла на публічну заяву одного з нардепів від БЮТ про те, що аудит діяльності уряду Юлії Тимошенко буде здійснювати детективне агентство, що співпрацювали раніше з українськими олігархами.

Як йдеться в заяві прес-служби ПР, "Реакція представників БЮТ на проведення аудиту діяльності попереднього уряду свідчить про те, що результати перевірки будь-якою компанією з Заходу або Сходу, аудиторської або юридичної, апріорі пропонуються визнати необ'єктивними, замовними і не відповідають реальному стану справ" .

У заяві підкреслюється, що БЮТ не бере до уваги те, що перевірки тільки почалися і, отже, ставити під сумнів професіоналізм залучених фахівців немає жодних підстав.

Крім того, вважають у Партії регіонів, БЮТ не бере до уваги і те, що результати аудиту будуть оприлюднені, тому "Юлія Тимошенко разом з членами свого Кабінету міністрів буде мати можливість у разі необхідності спростувати висновки, які вона буде вважати упередженими".

У заяві також наголошується, що БЮТ не бере до уваги те, що залучені для аудиту компанії є досить авторитетними і для них об'єктивність при проведенні такого роду аудитів є гарантією збереження довіри з боку потенційних клієнтів.

Прес-служба ПР також звернула увагу на те, що для такої політичної сили як БЮТ є звичним опротестовувати що-небудь, ініційоване чинною владою.

"Така нервова реакція може свідчити про одне: ті, хто довів країну до глибокої соціально-економічної кризи, прекрасно знають, що насправді відбувалося під час їхнього перебування при владі і бояться відповідальності", - підкреслюється в заяві.

"Нехай незалежні експерти скажуть своє слово. Тоді громадськість отримає можливість переконатися, в якому економічному і фінансовому стані отримала країну нинішня влада, як використовувалися бюджетні кошти, і зробить власні висновки відносно заяв, які лунають сьогодні з боку БЮТ", - йдеться в заяві прес-служби Партії регіонів.

Нагадаємо, депутат від БЮТ Сергій Власенко заявив, що проводити аудит діяльності уряду Юлії Тимошенко буде американська юридична компанія, має намір залучити як співвиконавців детективне агентство і юрфірму, які раніше співпрацювали з українськими олігархами.

При цьому він звернув увагу на те, що аудит буде проводити американська компанія Trout Cacheris, PLLC, яка є не аудиторською, а юридичною.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони": Тимошенко боїться відповідальності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі