пʼятниця, 04 травня 2007 10:53

"Регіони", Соцпартія та КПУ списків до ЦВК не подали

Партії правлячої коаліції не подали до 24 години 3 травня до Центрвиборчкому списки кандидатур до окружних виборчих комісій.

Як повідомляє прес-служба ЦВК, загалом відповідні пропозиції подали 24 політичні сили.

Окрім БЮТ і "Нашої України", до кінця доби 3 травня списки подали Народна партія, Українська Народна Партія, ВО "Свобода", Чорнобильська народна партія "За добробут та соціальний захист народу", Народна Екологічна партія, Партія угорців України (Ужгород), "Вперед, Україно!", Ліберально-демократична партія, політична партія "Наша партія".

Також списки подали Партія захисту пенсіонерів України, партія "Реформи і порядок", Всеукраїнська політична партія "Екологія та соціальний захист", Партія відродження села, Зелена екологічна партія України "Райдуга", партія "Нова сила", Всеукраїнська партія трудящих, Соціально-християнська партія, партія "Національно-демократичне об"єднання "Україна", Демократична партія України, Республіканська Християнська партія, Всеукраїнська партія Миру і Єдності та партія "Солідарність".

Наступне засідання Центрвиборчкому призначено на 18:00 п"ятниці.

Голова ЦВК Ярослав Давидович направив телеграму партіям правлячої коаліції з проханням подати списки до кінця доби 3 травня, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони", Соцпартія та КПУ списків до ЦВК не подали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі