середа, 30 червня 2010 12:28

"Регіонали" просять депутатів допомогти переписати кодекс Азарова

"Регіонали" просять депутатів допомогти переписати кодекс Азарова

У Партії закликали народних депутатів до кінця дня внести поправки в Податковий та бюджетний кодекс.

Про це під час засідання ВР сказав "регіонал" Владислав Лук'янов.

"Потрібно до кінця дня внести поправки до бюджетного і податкового кодексів та до кінця сесії ми маємо їх обов"язково прийняти, адже це дасть можливість змінити ситуацію на місцях", - зауважив парламентар.

За словами політика це забезпечить розвиток територій.

Водночас у БЮТ заявили, що не збираються вносити пропозиції до цих документів

"Ми не збираємолся вносити зміни в податковий та бюджетний кодекси бо їх треба повністю змінювати",- зазначив член бюджетного комітету "бютівець" Дмитро Ветвицький.

Він також не виключає, що його фракція блокуватиме трибуну, якщо Партія регіонів спробує прйняти кодекс у такому вигляді якому він є.

"Я думаю що після того як податковий кодекс Азарова прочитають бізнесмени-регіонали вони будуть допомагати блокувати трибуну. Так що нам не доведеться докладати зусиль", - резюмував депутат.

Нардеп також зазначив, що після того як з документом ознайомляться бізнесмени та мери міст вони теж будуть протестувати.

У свою чергу, НУ-НСівка Ксенія Ляпіна зазначила, що внесла кілька десятків пропозицій до кодексів

"Але як кажуть стару вазу не склеїш. Тому в будь-якому випадку це будуть не ті документи, які відповідатимуть інтересам бізнесу", - заявила Ляпіна.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" просять депутатів допомогти переписати кодекс Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі