вівторок, 17 квітня 2007 11:42

"Регіонали" вимагають у Наливайченка розповісти про отруєння Ющенка

Голова Верховної Ради України Олександр Мороз дав протокольне доручення відповідним службам парламенту звернутися до Генпрокуратури і СБУ, аби вони надали парламенту інформацію про розслідування справи про отруєння у 2004 році кандидата в президенти України Віктора Ющенка.

Причиною для такого доручення стала заява першого заступника лідера фракції Партії регіонів Василя Кисельова щодо необхідності заслуховування в парламенті відповідної інформації.

"Я пропоную викликати сюди представників ГПУ і самого Наливайченка, і нехай вони дадуть нам відповідь, чому вони сьогодні покривають злочинців і чому сьогодні Наливайченко не доповів суспільству, як він обіцяв, що сталося з кандидатом у президенти Віктором Ющенком", - сказав Кисельов.

Під час президентської виборчої кампанії восени 2004 року Ющенко був отруєний діоксином. Розслідування кримінальної справи про його отруєння досі не завершене.

22 березня в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко на прес-конференції пообіцяв "наступного тижня" разом з представниками Генпрокуратури оприлюднити інформацію про хід розслідування кримінальної справи про це отруєння, пише УНІАН.



Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" вимагають у Наливайченка розповісти про отруєння Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі