понеділок, 24 вересня 2007 15:28

"Регіонали" осіли на Майдані, а БЮТ - на Софійській площі

Прихильники Партії регіонів встановили намети на Майдані Незалежності у Києві.

Три великі військові намети встановлено біля будівлі Головпошти і обставлено прапорами Партії регіонів.

Людей у наметах немає, навколо присутні деякі активісти. Водночас на протилежній стороні Майдану, біля монументу Незалежності продовжується встановлення сцени, для чого "регіонали" перегородили практично усю площу аж до проїжджої частини.

Навколо сцени присутні понад 50 прихильників Партії регіонів.

Станом на 15 годину, до військових наметів додалися близько 10 стандартних туристичних. Здебільшого вони зачинені, однак всередині деяких можна побачити предмети одягу та інші речі, що можуть свідчити про наміри довгого перебування у наметах.

Разом з тим, дозволу на встановлення своєї сцени у "регіоналів" також не було. Пізніше, у неділю ввечері біля монументу Незалежності розпочалося монтування сцени Партії регіонів.

Водночас, більше 50 агітаційних наметів БЮТ встановлено на Софійській площі. Намети розташовані навколо пам"ятника Богдана Хмельницького. У них присутні прихильники блоку.

Як відомо, минулого тижня Партія регіонів завадила блоку "Наша Україна – Народна самооборона" встановити сцену на цьому місці, мотивуючи це відсутністю дозволу у своїх політичних опонентів, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" осіли на Майдані, а БЮТ - на Софійській площі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі