четвер, 08 січня 2009 10:40

"Регіонали" не хочуть переривати свята заради газу

Про це Єфремов заявив в інтерв"ю "Обкому".

"Проводити позачергове засідання Верховної Ради вже нема сенсу, оскільки протягом трьох днів спікер має право його оголосити. Це у вівторок буде засідання – і тоді ми зможемо обговорити ці питання", - сказав він.

За словами Єфремова, у Партії регіонів поки немає пакету пропозицій до розгляду на найближчому пленарному засіданні Верховної Ради.

"Поки йде тільки робота в цьому напрямку", - сказав він.

"Регіонал" Олександр Єфремов вважає недоцільним проводити позачергове засідання Верховної Ради, присвячене "газовим" питанням. Депутат також повідомив, що Партія регіонів не погоджувала з Компартією плани з можливого проведення позачергового засідання парламенту, присвяченого газовим питанням.

Як відомо, раніше лідер КПУ Петро Симоненко закликав 8 січня скликати позачергове засідання Верховної Ради за участю уряду для розгляду газових питань і "кризи" зовнішньополітичного курсу президента Віктора Ющенка.

Водночас лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що його партія буде вимагати розгляду "газового" питання на найближчому засіданні парламенту, 13 січня.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не хочуть переривати свята заради газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі