пʼятниця, 20 серпня 2010 11:58

"Регіонали - терористи" змусять БЮТ піти в "тушки"?

"Регіонали - терористи" змусять БЮТ піти в "тушки"?

Заява заступника голови Партії регіонів Михайла Чечетова про те, що з початком нової сесії парламенту кількість бажаючих потрапити в коаліцію суттєво збільшиться, дуже самовпевнена.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав письменник та політолог Володимир Цибулько.

"Тому що перебіжчики можуть бути тоді, коли будуть реформи. Оскільки їх нема, треба ще знайти дурнів, які б побігли, щоб відповідати за бездіяльність нинішньої влади. Завдання Чечетова – випромінювати оптимізм. Чим більше він це робить, тим гірша ситуація в самій Партії регіонів", - зазначив він.

Водночас, політолог припустив, що за гроші деякі депутати можуть увійти до складу коаліції.

"Але тут питання не стільки в грошах, а в тому терорі, який влаштувала податкова по всіх регіонах України. З людей викачують всі оборотні засоби. Тому можуть піти через компроміс захисту бізнес-інтересів", - пояснив Цибулько.

Він також переконаний, що в Україні не відбуваються реформи.

"Поки влада ні разу не озвучила прийнятну модель проведення реформ. Найгучніший жест, який зроблений – це ніби-то судова реформа. Але її як такої немає. Є підвішений стан судової системи і остаточний переляк суддів, перетворення їх в слухняних гвинтиків виконавчої влади", - додав він.

Нагадаємо, що перший заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов заявив, що незабаром у БЮТ залишиться лише 20-30 депутатів.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали - терористи" змусять БЮТ піти в "тушки"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі