середа, 28 листопада 2007 14:07

"Привітання із днем народження Черновецького від Балоги - поганий знак для мера"

Експерти Агентства моделювання ситуацій вважають, що привітання мера Києва Леоніда Черновецького із днем народження від імені глави Секретаріату Президента Віктора Балоги, а не Президента Віктора Ющенка, є поганим знаком для мера.

Про це сказано в повідомленні АМС.

"Привітання Леоніда Черновецького із Днем народження від імені Віктора Балоги, текст якого недавно опублікували деякі столичні ЗМІ, не обіцяє київському мерові нічого гарного", - сказав заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.

Експерт нагадує, що в минулі роки привітання керівництва країни були більше теплими.

"Ще рік тому Президент Віктор Ющенко особисто вручав квіти столичному градоначальнику. Сьогодні ж Банкова обмежується протокольним вітанням з підписом Віктора Балоги, що, за всіма бюрократичними прикметами, свідчить про тривожні тенденції", - сказав Голобуцький.

Він вважає, що в мера зараз є вибір: піти у відставку добровільно або бути звільненим.

Експерт аргументує свою думку тим, що на зустрічі Президента з депутатами від блоку "Наша Україна - Народна самооборона" глава держави кілька разів вимагав визначитися з єдиним кандидатом на посаду мера столиці.

Про свою можливу участь у дострокових виборах мера Києва, якщо вони відбудуться, заявили лідер блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрій Луценко й голова фракції блоку свого імені в Київській міській раді Віталій Кличко, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Привітання із днем народження Черновецького від Балоги - поганий знак для мера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі