пʼятниця, 04 травня 2007 14:12

"Хізбалла" надасть притулок депутатові ізраїльського парламенту

Ліванське екстремістське угрупування "Хізбалла" запросило колишнього депутата ізраїльського Кнесета, араба за національністю Азмі Бішару (Azmi Bishara) переїхати до Лівану, пише газета Yediot Ahronot з посиланням на високопоставленого члена "Хізбалли" Ахмада Малі (Ahmad Mali).

За словами Малі, "Хізбалла" завжди рада поселити у себе "моджахеда", яким, на його думку, поза сумнівом, є Бішара.

В той же час ліванські читачі на сайті газети пишуть, що ніякого "лідера "Хізбалли" на ім"я Ахмад Малі вони не знають, а ким є ця людина насправді, залишається тільки здогадуватися. Пошук в інтернеті також не дав релевантної інформації щодо особи даного персонажа.

Бішару підозрюють в наданні "Хізбаллі" стратегічної інформації в ході торішньої війни проти Ізраїлю. Сам Бішара відкидає ці звинувачення і заявляє, що ніякого притулку йому не потрібно, оскільки він нічого протизаконного не здійснював.

В даний час колишній ізраїльський парламентарій знаходиться в турне по арабських країнах. Будучи в Єгипті, він зняв з себе депутатські повноваження в посольстві Ізраїлю в цій країні.

Ізраїльська поліція вже оголосила, що після повернення на батьківщину Бішара негайно заарештують, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «"Хізбалла" надасть притулок депутатові ізраїльського парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі