понеділок, 29 вересня 2008 13:12

"Горбаль стримуватиме авантюри Черновецького" - Бала

Київська організація Партії регіонів повинна стати стримуючим чинником в експансії впливу політичної команди Черновецького. Так прокоментував нинішній характер політичної комунікації в Київраді, зокрема з гальмування технологічного варіанту адміністративної реформи в столиці директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

"Черновецкий в своєму прагненні відверто консолідувати владу, послідовно намагається порозумітися з різними групами впливу в Києві. Зокрема ідея фікс міського голови, щодо скорочення кількості районів повинна була стати тим механізмом, який би консолідував союзників і опонентів київського мера.

Найбільш послідовно і жорстко протидіяв цьому процесу лідер столичних регіоналів Василь Горбаль, який не тільки задекларував своє негативне відношення до цієї ідеї, але і зміг вже на рівні обговорення винести за дужки питання реорганізації Солом"янського району.

Таким чином, ідея адміністративної реформи у варіанті Черновецкого на сьогоднішній день, зусиллями столичних регіоналів, відкладена в довгий ящик", - говорить експерт.

На думку Віталія Бали, наступним каменем спотикання між лідерами київських груп впливу і командою Черновецького стануть принципи земельної політики і реформування ЖКХ.

"Фракція столичних регіоналів на чолі з Горбалем неминуче виконуватиме роль стримуючого чинника в авантюрних проектах мера в різних сферах діяльності. Перш за все, це стосується принципів земельної політики реформування ЖКХ, де позиції команди Черновецького найразливіші", повідомляють Подробиці.

Зараз ви читаєте новину «"Горбаль стримуватиме авантюри Черновецького" - Бала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі