четвер, 03 липня 2008 13:46

"Якщо Тимошенко стане Президентом, через півроку ми прийдемо до президентської форми правління"

Від Президента у боротьбі між гілками влади виходять найслабкіші сигнали про те, що йому потрібні додаткові повноваження.. І це не зважаючи на те, що Україна, поки, нібито, не готова до парламентської форми правління.

Таку думку в інтерв"ю АМІ "Новини-Україна" висловив перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Степан Гавриш. Хоча, при цьому, політик висловив думку, що "Україні необхідний сильний Президент".

"Якщо Юлія Володимирівна (Тимошенко) буде Президентом України, я абсолютно упевнений, що через півроку ми прийдемо до президентської форми правління", - заявив політик.

"Говорити, що центром ухвалення рішень в Україні може бути парламент, поки в країні немає ідеологічних політичних партій, на мій погляд, передчасно. Адже політичних лідерів виборці підтримують залежно від їх харизми і своєї ментальності, а не за ідеологією, якої у партій, по суті, і немає, - відзначив Гавриш. - Тому говорити про парламентську республіку в Україні поки що передчасно і небезпечно".

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Тимошенко стане Президентом, через півроку ми прийдемо до президентської форми правління"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі