вівторок, 22 січня 2008 08:31

"Якщо провалиться проект "Євро -2012", це відкине Україну далеко назад"

Президент Ющенко доручив упродовж двох тижнів скласти реєстр доріг, які знадобляться для зв"язку між шістьма місцями проведення "Євро-2012". Спостерігачі вважають, що активність влади викликана відсутністю особливих досягнень у підготовці напередодні звіту України перед УЄФА в середу.

Україна готується до футбольного чемпіонату 2012 року хаотично та не маючи єдиної координації, вважає Андрій Капустін. Відсутність загальнонаціональної програми підготовки до футбольного турніру гальмує роботу і взагалі ставить під загрозу проведення чемпіонату в Україні.

Однак якщо всі документи будуть розроблені до лютого і президент Ющенко особисто проконтролює цей процес, то можна сподіватися на позитивний результат, переконаний представник комітету громадського контролю "Євро -2012".

"Ющенко та Тимошенко розуміють, що сказавши Європі "А" треба говорити і "Б" з урахуванням наших євроінтеграційних прагнень. Також вони розуміють, якщо провалиться проект "Євро -2012", це відкине Україну далеко назад", - каже Капустін. Також зараз, за його словами, влада першочергово має зосередитися не на будівництві доріг, а подбати про реконструкцію аеропортів та розвиток внутрішнього авіасполучення, оскільки подорожуючи європейці надають перевагу не автомобільному, а авіатранспорту, пише Німецька хвиля.


Зараз ви читаєте новину «"Якщо провалиться проект "Євро -2012", це відкине Україну далеко назад"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі