субота, 26 січня 2008 12:50

"Я в ЗАГС заяву написала, а не на звільнення" - Семенюк

Голова Фонду держмайна України Валентина Семенюк не писала заяви про звільнення і не має наміру писати.

"Не писала і писати не буду. Категорично відмовляюся це робити. Я хочу відзвітувати про виконану роботу", - сказала В.Семенюк.

За її словами, не можна розглядати питання про звільнення без пояснень, без звіту про виконану роботу. "Знаєте, навіть на суді і то надають останнє слово. Як можна розглядати питання про звільнення? Крім того, у ЗМІ з"явилася інформація про те, що нібито я написала заяву про відставку. Пояснюю всім: я в ЗАГС заяву написала, а не на звільнення. А що стосується відставки, то ніхто навіть не запитував моєї думки", - сказала вона.

Як сказала В.Семенюк, в цьому питанні необхідне верховенство закону, яке полягає в тому, що Президент України вносить подання на звільнення, а парламент дає згоду або не дає. При цьому, за її даними, подання Президента щодо її відставки немає.

"Уся ця суєта пов"язана з тим, що їм необхідно якомога швидше поставити свою людину на чолі фонду. Тоді вже буде не приватизація, а перерозподіл власності на користь тих, хто так цього хоче", - заявила В.Семенюк, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Я в ЗАГС заяву написала, а не на звільнення" - Семенюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі