четвер, 15 травня 2008 12:02

"7 кроків на зустріч здоровому глузду" запропонували у НУ-НС

Чотири народні депутати фракції "Наша Україна-Народна Самооборона" вважають, що головним чинником кризи є не стільки деструктивні дії опозиції, скільки протистояння Президента та прем"єр-міністра. З відповідною заявою вони виступили сьогодні в кулуарах Верховної Ради.

Зокрема, такі представники НУ-НС як Володимир Стретович, Тарас Стецьків, Володимир Марущенко та Олесь Доній підписали відповідну заяву і запропонували "7 кроків на зустріч здоровому глузду".

Нардепи пропонують для припинення руйнування суспільних та державних процесів негайно припинити блокування роботи ВР та взаємне блокування на рівні центральних та місцевих органів влади. Вони також пропонують усім сторонам протистояння повернутися до виконання чинної Конституції та терміново доопрацювати з урахуванням пропозицій депутатів та суб"єктів блоків програми уряду.

Нардепи вважають доцільним опрацювання та схвалення змін до держбюджету. Ще одним важливим пунктом на думку представників НУ-НС є замороження активного просування "своїх" проектів Конституції до вироблення узгодженого підходу до розробки і прийнятті Конституції за участю всіх політичних сил, через створення парламентсько-президентської комісії з напрацювання нової редакції Основного закону, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"7 кроків на зустріч здоровому глузду" запропонували у НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі