четвер, 24 квітня 2014 15:52

Путіна зупинить лише загальноукраїнський референдум - депутат Держдуми

Путіна зупинить лише загальноукраїнський референдум - депутат Держдуми
Фото: www.rivnist.in.ua

Путін продовжуватиме агресію на сході України, поки там триватиме безлад. Про це на прес-конференції заявив депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"У Путіна немає плану щодо материкової України. Йому не потрібен дотаційний Донбас. Логіка його дій — не зовнішньополітична, а внутрішньополітична. Поки на сході України триватимуть безлади, ситуацію розхитуватимуть на російському телебаченні, звучатимуть заклики "Путін, прийди і врятуй", доти агресія продовжуватиметься. Якщо він цього не зробить, то в очах росіян буде зрадником. Бо злякався фашистів, хунти, прогнувся. А він має бути переможцем і мачо", - сказав він.

Пономарьов вважає безрезультатними перемовини Російської Федерації з Україною, Євросоюзом та США. Єдиним виходом він вбачає проведення загальноукраїнського референдуму щодо федералізації.

"Це питання мають вирішувати всі українці. Формально тоді в Путіна не буде козирів. Він скаже своїм громадянам через федеральні канали "Ми перемогли, бо домоглися свого". І з цим результатом відійти назад", - зауважив депутат Држдуми.

Попри те, що Росія офіційно заперечує факт присутності своїх військових на сході України, Пономарьов підтвердив, що нині там діють війська Російської Федерації.

"Це не танки, не літаки, не великі військові підрозділи. Це військові інструктори, спецназівці головного розвідувального управління", - сказав він.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Путіна зупинить лише загальноукраїнський референдум - депутат Держдуми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі