пʼятниця, 05 грудня 2014 15:23

Путін створює в Україні нову "п'яту колону" - Саакашвілі

Путін створює в Україні нову "п'яту колону" - Саакашвілі
ria.ru

Президент Росії не збирається "наступати танками" на Київ.

Про це в інтерв'ю "Українській правді" сказав екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі.

"Путін чітко для себе все вирішив. Для нього, якщо Україна продовжить існувати - це кінець влади. І він зараз буде наступати у військовому сенсі обов'язково і буде прориватися до Криму.

Але він не буде наступати на Київ на цьому етапі на танках. Він буде на Київ наступати новою п'ятою колоною.

Він створить нові медійні ресурси, нові фінансові потоки, буде влаштовувати провокації. Можуть бути, навіть теракти. У нас він все це робив, я виходжу зі свого досвіду.

Але для цього йому потрібен час, Путіну знадобиться кілька місяців. Але він цим активно займається", - сказав Саакашвілі.

За словами екс-президента Грузії, для того щоб вибити грунт з-під ніг нової п'ятої колони, потрібно закінчувати з корупцією, бо п'ята колона завжди розквітає там, де є багато грошей.

"У Грузії було по-іншому: у нас був олігарх, у якого були російські гроші. В Україні Путін завжди був за рахунок місцевої української олігархічної еліти. Тому тут легше з цим впоратися, якщо не буде корупції і обрізати ці щупальця. Треба зараз вчасно це зробити, і тоді йому просто не буде за що вхопитися", - зауважив політик.

Зараз ви читаєте новину «Путін створює в Україні нову "п'яту колону" - Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі