четвер, 29 березня 2007 16:55

Путін пригнічений долею Сонця

Володимир Путін вважає важливою і корисною ідею директора Інституту космічних досліджень створити в Росії інформаційну базу, де збиралася б отримана з супутників інформація про зміни, що відбуваються в космосі.

"Лев Матвійович Зелений (директор Інституту) на моє прохання для мене і моїх колег з числа постійних членів Ради Безпеки прочитав нещодавно серію лекцій з проблем зародження Всесвіту, з планетарних досліджень, з досліджень Сонця, Землі та інших планет", - сказав президент Росії на засіданні президії Держради в Калузі. Путін відзначив, що навіть важко вловимі зміни в космосі відбиваються на природі. Зокрема, це можна відстежити по кільцях дерев. "Якщо це відбивається на кільцях на деревах, то це відбивається і на людині. Все це украй важливо для практичного застосування", - сказав президент.

"Через сім мільярдів років Сонце припинить своє існування і перетвориться на "білого карлика", процитував Путін лекцію академіка. "Це дуже засмучує", - додав він, - передає Gazeta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Путін пригнічений долею Сонця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі