неділя, 16 травня 2021 09:23

Путін помститься за кума - ексгенпрокурор

Путін помститься за кума - ексгенпрокурор
Президент Росії Володимир Путін помститься за арешт свого кума Віктора Медведчука. Фото: REUTERS

Президент Росії Володимир Путін мститиме Україні за кримінальне переслідування кума, депутата Верховної Ради від ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Путін розвідник - він вміє чекати й терпіти. Те, що він помститься - це 100%. Таку думку висловив в ефірі програми "Україна з Тиграном Мартиросяном" ексгенеральний прокурор України Святослав Піскун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Непереконливо: Рябошапка здивувався, за якими статтям звинувачують Медведчука

"Він придумає, в нього для цього є інститут стратегічної безпеки. У нього для цього є Шойгу з двадцятимільйонною армією, є все, щоб помститися. От як зробити, щоб він не мстився, щоб у нього голова не загорілася - це інше питання. Я думаю, що Україна буде плювати на його думки, його бажання помститися. Хоча я б доручив Інституту стратегічних досліджень вивчити ситуацію, як ми можемо протидіяти в цьому випадку помсті з боку Путіна за кума", - сказав Піскун.

Президент Росії Володимир Путін назвав домашній арешт кума Віктора Медведчука "зачисткою політичного поля" в Україні. Й пообіцяв, що Кремль на це реагуватиме.

Зараз ви читаєте новину «Путін помститься за кума - ексгенпрокурор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі